SUPERVISIE

Als supervisor VGCt ben ik, Karinda, bevoegd en bekwaam om supervisie en leertherapie te geven. Zowel in het kader van leertrajecten binnen de VGCT als ook voor SKJ of andere registraties. En dit kan bij mij in de praktijk en ook in de buitenlucht. Want Castricum heeft een groot netwerk met tal van prachtige wandelroutes. Zowel in de duinen als in het bos kunnen we de supervisie doen.

Mobirise Website Builder

UITGANGSPUNTEN

1

Inspireren(d)

Ik zelf vind het inspirerend om samen met een collega te sparren en te onderzoeken hoe we jouw kwaliteiten verder in ontwikkeling kunnen brengen. Ik hoop tijdens de supervisie ook jou te kunnen inspireren.
2

Fouten mogen maken mag

Dit is binnen de supervisie wat mij betreft net zo belangrijk als nieuwe dingen leren. Niet alleen specifieke behandelvormen maar juist ook jij als persoon staat voor mij centraal. Want tenslotte ben jij zelf het gereedschap van je therapie.
3

Setting

Meestal gaat het om een persoonlijk leertraject, maar supervisie kan ook in een kleine groep van maximaal vier deelnemers worden gegeven. Ik zorg voor een veilige leeromgeving en stel vragen die je helpen bij de leerdoelen die jij zelf hebt bepaald. Vaak voer je het gesprek aan de hand van een echte casus. Bijvoorbeeld over het werken met jongeren, hoe je omgaat met collega's of over je eigen manier van werken. De inzichten die je tijdens supervisie opdoet, toets je in de praktijk door ander gedrag uit te proberen.
TARIEVEN
SUPERVISIE SESSIE

€115,00

Duur: Een uur supervisie bestaat uit 45 minuten face-to-face contact en 15 minuten voorbereidingstijd.

Het honorarium bedraagt € 115,00 per uur voor een individuele supervisie.

SESSIES MEERDERE SUPERVISANTEN

in overleg

Dit behoort zeker tot de mogelijkheden.

© Copyright 2024 Kijk op jezelf - Alle rechten voorbehouden

Website Software